singeloopOp de laatste zondag van september vindt alweer de 64e Singelloop Utrecht plaats. Deze oudste stratenloop van Nederland kent naast de 5 en 10 km voor het eerst ook een halve marathon. Nu is het mogelijk om in Hilversum onder professionele leiding aan een uniek trainingstraject deel te nemen.

Vanaf  maandag 7 juli kunnen hardlopers zich optimaal voorbereiden op de Singelloop. Voor beginnende hardlopers die voor het eerst zich wagen aan een 5 km of ervaren hardlopers die hun prestatie op de 10 km of halve marathon willen verbeteren. Tijdens de in totaal veertien trainingen besteden de ervaren trainers, Dick Leseman en Willem de Ruijter, veel aandacht aan techniek. “Met een soepele loopstijl is het makkelijker lopen,” legt Dick Leseman uit, “en dus efficiënter en met minder blessures. Maar naast techniek en coördinatie werken we ook aan uithoudingsvermogen, kracht en snelheid.” De gezellige trainingen vinden plaats vanaf de kantine van Tulip Tenniscenter aan het Kininelaantje in Hilversum. Iedere maandagavond van 18:30 tot 20:00 uur. De deelnemers krijgen huiswerk mee.

De kosten voor het traject inclusief een kopje thee na afloop van iedere training bedragen € 60. Voor inschrijven of voor meer informatie: info@trainenmetdick.nl